söndag 5 oktober 2008

Sockar på gång...

Jag har anmält mig till Petraos

-ett roligt intiativ tycker jag. Jag är tacksam för det sporrar mig till att sticka dessa hourglassssssockar -så fina sockar. Jag vill verkligen ha ett par vita spetssockar. Men jag ska villigt erkänna att jag nästan blir aggressiv av att sticka med 2mm stickor. Det kommer inte bli många sådana sockar stickade i mitt liv. Men nu i oktober kommer de första att bli färdiga.

För övrigt så vill jag starta upp fler stickprojekt...jag vill ha många på gång liksom...
Jag undrar vad det finns för najsa garnaffärer i Malmö? Är det någon som vet?

4 kommentarer:

Anna sa...

Så trevligt att du ska hit till Skåne :) Fröken garn (frokengarn.se) är mitt bästa Malmötips, supertrevligt med bl.a. en del danska garner. I Lund finns Sländan om du ska röra dig utanför Malmö nåt. Ha en trevlig resa!

Dödergök sa...

Tjena Sillen!
Jag såg att du hade lite problem med hourglass, det hade jag med. Sen stickade jag bara och det löste sig av sig självt. Sockorna är ju stickade på rundsticka och jag (och du) stickar ju på strumpstickor och jag tolkar det som att man behöver flytta maskorna från den ena stickan till den andra för att mönstret ska gå jämnt upp på stickorna.

Jag flyttar helt enkelt en maska från en sticka till en annan när det behövs. Sorry för den crappy förklaringen men så har jag gjort.
:)

Helena sa...

Å di däringa sockorna ser så fina ut. Undrar var man kan köpa mer timmar till varje dygn så att man hinner allt man vill göra.
Kram

Dockmamman sa...

Ja, det var roligt att komma på Socktober, har hoppat med jag också men har inte bestämt än vad jag ska göra/Ha en bra höstdag