onsdag 15 oktober 2008

Amanda Cooking! -en unik krogshowFår jag lov att fresta med härlig musik -svängig körsång-allsång-och fantastiskt god mat!
Då ska ni komma till Restaurang Trädgår´n i Göteborg 16 & 18/10 el.23-25/10
Jag vill göra reklam för kören Amanda som jag är med i. Detta är en krogshow för alla sinnen där middagen är inbakad i föreställningen.
Vi sjunger & ni njuter!
En mkt blandad repetuar pop-folk-haitisk-klassisk-rockMusik.
Sååå släpp era stickor och ta med dina vänner och kom å var med om en fantastisk kväll!
Biljetter bokas här: Ticnet
Bli inte rädda över priset på 550:- för i det ingår en underbar trerätters middag(efterrätten är gudomlig!)+konsertbiljett.
Vi ses!
ps. Om ni vill veta vem jag är så är det jag som leder allsången ds.
pps. Kom gärna fram å säg hej efteråt dds.
ett tillägg: Om ni bokar biljetter separat & ändå vill sitta i samma sällskap måste in ringa till trädgår´n och meddela detta.

14 kommentarer:

Anna sa...

Men hallå där, så kul det låter! Ska reka lite om tider och dagar.

PetraO sa...

Och jag ska också kolla upp detta - vill gärna gå! Jag tar med böckerna på lördag!!!

Lilla-Anna sa...

men vad roligt.... lycka till

Lena sa...

VAd kul- då ska jag titta på dej
Jag ska dit på lördag!

görel sa...

Åh Amanda, finns den fortfarande? Vad kul! Jag bor ju inte i Göteborg men kommer ihåg att jag träffat folk ur Amanda på Chalmers körveckor för hundra år sen. Hade jag bott i Gbg hade jag kommit som ett skott! Lycka till!!

Maria sa...

Ni i Amanda är fantastikt bra! Stora förebilder för oss i min kör här i Sundsvall. Har sett många av era föreställningar och skulle verkligen önska att Göteborg låg lite närmare eller att jag haft koll på ert kalendarium och planerat en resa ner nu. Lite lustigt att vi i min kör Mousiké håller på att arbeta fram en föreställning i liknande form som er, en helkväll med mat och också dans,

Lena sa...

Tack för föreställningen!Att få joddla bort finaskrisen med dej o Amanda var toppen! Du gjorde en strålande insats-såå bra o kul!

Anonym sa...

Var på trädgårn i går o såg på Amanda Cooking. Visst är ni jätteduktiga o har talang, men för att vara en krogshow så var det väldigt tråkigt, låtarna var trista och man väntade bara på att snart svänger det väl till, men tyvärr det gjorde det inte!
Kan inte säga att maten var en höjdare heller, o efterrätten var verkligen tråkig, low budget!!
En krogshow skall vara så att man blir glad o på humör, själv satt jag o gäspade o hoppades till slut att det skulle vara slut!
/Vi som firade en 40-åring

görel sa...

Till dig som har lämnat negativa omdömen om en krogshow som omnämnts på denna blogg -- jag tycker att det är FEGT och på alla sätt förkastligt att göra detta mer eller mindre offentligt och dessutom anonymt. Skriv direkt till blogginnehavaren om du vill framföra din åsikt, och gör det framförallt inte anonymt!! Vågar du inte stå för dina åsikter?

Jag har ingen koppling till vare sig blogginnehavaren eller krogshowen, men jag kan inte låta bli att reagera när jag ser sådana här påhopp! Skäms!

Lena K sa...

Amanda Cooking är jättebra, men som krogshow var det inte bra enligt min uppfattning. Vad är det för fel att dela med sig av de åsikterna?
p.s det är ganska anonymt om man sätter ut sitt förnamn o vilken storstad man bor i också. d.s

Sillen stickar sa...

Hej du anonyma 40års firare! Synd att du inte gillade Amandas variant av en krogshow. Självklart så gillar ju vi vår föreställning och musiken,annars skulle vi aldrig gjort den. Hoppas du hittar en krogshow som faller dig bättre i smaken.
/Cilla the owner of the blog

Anonym sa...

Visst kan man lämna synpunkter anonymt, men det är trist att bara dumpa en massa skit utan att komma med något konstruktivt. Själv tyckte jag det var en alldeles fantastisk föreställning som vida överträffade allt jag sett i krogshowsväg. Det kan förstås ha att göra med ens förväntningar. Är det krogshow à la "Wallmans salonger" man väntar sig, med i och för sig hyperproffsig produktion och högt tempo, men totalt opersonligt och slätstruket, så kan jag förstå att man blir besviken på Amanda cooking...

Anonym sa...

...inser att min föregående kommentar kan läsas som att Amanda cooking skulle vara nån slags motsats till hyperproffsigt och tempofyllt, men så ska det inte läsas...(jisses vad man kan krängla till det...)

Anna Jonsson sa...

Har också varit och sett krogshowen och kan bara konstatera att "anonym" som inte gillade den varken kan ha haft en aning om vilka sångensemblen Amanda är eller ha någon särskilt avancerad musiksmak. Jag har sett det mesta Amanda gjort de senaste åren och tyckte att även krogshowen var härlig - en blanding av lättsamhet och eftertanke, utan att bli "tung". En mycket njutbar kontrast till urblåsta krogshower som bara går ut på att man ska hinka i sig och inte reflektera över det man ser eller hör. Detta var ingen förfest - det var meningen med kvällen.