fredag 23 april 2010

Den stora melodifesten!
Hjärtligt välkomna till Den stora melodifesten! En allsångskonsert med Cilla & Tobias & Göteborgs grymmaste liveband = Göteborgs symfoniker imorgon lördag 24 april kl 13 & 15. För barn från 4 år, Fri entré! Just denna lördag är det öppethus på konserthuset med många fler aktiviteter. Kolla hemsidan KOM KOM!!!

Mer detaljerade bilder på klänningen och boleron kommer.

7 kommentarer:

PetraO sa...

Jaaaa! Det var så himla bra och ni är så himla snygga! Kram

miastick sa...

Jag kan intyga att ni är Grymma, det lär bli mycket folk i helgen men det kommer att vara värt att trängas. En fantastisk upplevelse!
Och vilka fina bilder!

Ullfull/Anita sa...

Vilken läcker klänning!! Vill gärna höra men.... långt bort!//Anita

med nål och tråd sa...

Vilken snygg kombo-outfit! grymt fint helt enkelt.

Call design sa...

Oj, men det är ju Herr Sill och Fru Makrill ju!

Tänk att det är du Sillen som jag beundrar med dina stickprojekt som gör så bra barnteater som vi pedagoger och barn älskar! Barnen på min förskola nynnar fortfarande på era sånger med hjälp av cd 1 1/2 år efter vi såg er! Mera, mera av er vill vi ha!
Många goa hälsningar

Linda sa...

Det var verkligen en väldigt bra show!! Barnen satt som ljus...förutom när det var den böljande, passionerade musiken...då somnade Ludvig - men han var så nöjd över det. "Det var skönt att sova lite här" sa han. Vaknade lagom till "stjärnorna" i taket och diggade vidare. Nu är han lycklig med sin autograf på väggen :-)

Elena sa...

Ojj, det hade vi gärna gjort. Låter härligt. Om vi bara hade haft vägarna förbi Göteborg. Vad snygg du är i din outfit!