måndag 28 april 2008

Peridita har blivit tillJag insåg att jag har inte lyckats göra några muddar till pulsklubben än. Å då får man ju inte vara med längre(tror jag) Så då fick jag lite eld i baken och snodde ihop Perdita. Ärtgröna muddar med pärlor. Är mycket svag för grönt just nu. Det var ett lätt mönster. Stickat i Bianca bomullsgarn med stickor 2.5.
Jag insåg häromdan att jag stickar mest diagramstickningar just nu, i bil dessutom. Inte konstigt att det går långsamt. Jag ska införa bilstickningar(stickning som inte kräver mönsterläsning var tredje sekund) åt mig själv.

Sen råkade jag gå förbi ett fint ullgarn idag som ropade på mig:
-Snälla Cilla rädda mig, rädda mig! Jag tycker inte om att bo i denna hantverksaffär! Jag kan bli din nya vackra sjaaaal!!!!!!!
Jag kunde ju inte annat göra en att rädda garnet när det var så vackert dessutom.
Sen råkade även en burk marmelad ropa på mig. Så den fick åka med den oxå. För jag orkade inte stå emot;)

7 kommentarer:

Linda sa...

Härliga muddar och urläckert garn! Förstår att det fick följa med dig hem... Jag har sett din Diamond sjal på bild från Grötö på Högforms blogg, och jag kan inte få ur den ur tankarna och tänker därför göra den i ett fleecartist garn i moss-grönt. :-)

Linda sa...

Hej igen! Jag köpte mitt på Garnkorgen, men jag vet att det är slut (min mamma skulle också vilja ha..) och hon får inte in än på ett tag heller tyvärr.. Hoppas du får tag på det - det är underbart!

Mia sa...

Peridita är en finfin liten mudd eller kanske ett armband.
Ååå kom hem nån gång!!! Jag längtar ihjäääl mig. Puss!

Bim H-D sa...

Hm, man kanske skulle sticka sig ett armband? Klarar hjärnan det månne? hm... kanske... ;)
Den gröna burken där - gissa vem som dreglar, vill ha-vill ha-vill ha, säger hjärnan här när den inte bara snurrar och värker ;)
Må så grankott... ngn som dock ska inhandla garn till en sjal också när hon kommer till stan - Järbos entrådiga var ju ok... och jag HAR 100kr att lösa ut där... alltid något, hehehe... men det var Osis, nä... Isis då också, hm... ;)

Helena sa...

Så alla känner apan:)
Riktigt snyggt garn!
Hoppas du gillar länken jag skickade!
Kram Högfärdig:)

Ulrica sa...

Häpp, jag är klar med min sjal. Det finns några bilder på min blogg men jag ska försöka få till några där den inte "blockas".
Ha det gott!

Mia sa...

Hur många rapporter gjorde du på din perdita? Jag blockar min 5-rapports just nu och den verkar tyvärr bli stl Bauta.