tisdag 29 januari 2008

Pimpad med stickade saker....


Idag har jag festat till denna gråa tisdag med att ta på mig många egenstickade/avslutade projekt. Mössan är stickad i det trökiga garnet eskimå(fattar inte varför jag envisas med att köpa det). Ska försöka undvika det hädanefter-fast jag måste prova att tova med det först.
Halsduken är nu färdig. Tänk att det tar så lång tid att verka fram hur jag vill ha det. Hade nämnligen tänkt att jag skulle virka en frans med bollar-sen skulle jag bara virka en frans med små plattor på- sen skulle jag sy pärlor på kanske i form av ett hjärta. Tillslut bestämde jag mig för att bara ha en traditionell halsduk med frans. Den är stickad i Järbo sockgarn. Vantarna har jag visat förut. En vacker dag kommer jag lägga ut mönstret på dem.

5 kommentarer:

Ming Ching sa...

Tjusigt Sillen!
Jag brukar oxå "råka" köpa Eskimo, bara för att inse att det just - tråkigt. Tror jag låter mig förtjusas av tjockleken o vissa mönster kräver tjockt garn o då är det lätt att falla till föga. Dumt.

Linda sa...

Snygga vantar!!

Susilull sa...

Vilken härlig färg-chock! Det behövdes i detta urtrista väder!

Mia sa...

Jag har ju haft förmånen att se dina alster live, senast igår (utom halsduken) och: de är så himla snygga! Jag är hänförd.
Och så tycker jag att du är den perfekta Hemlis-deltagaren. Du kommer att få en jätteglad hemlig vän. För egen del skulle det aldrig falla mig in att vara med ;)

Anna sa...

Så underbart att du ska vara med på min grej på Grötö, är det gaffelvirket då? Eller någon av "kortisarna"?
Menar du att det räknas som "borta ett tag" för att man inte hunnit blogga på några dagar? Hjääääälp...