söndag 1 mars 2009

Turen var min- en ponchonettIbland har man tur! Jag har fått vara provstickare av Stickfrossas nya ponchonett. Det var en mycket rolig stickning och enkel att göra. Dessutom började jag med lite schysst gaffelvirkning(som jag gick en kurs i på Grötö förra årets SIV- å jag kom ihåg hur man skulle göra tack vare detta häfte).
Heavens Hand är sååå snyggt garn och särskilt mosstickat(som fortfarande äger!). Mönstret finns snart att köpa hos Garnhärvan
Jag älskar min ponchonett som ger mig varma axlar!
Blir du inte lite sugen på att göra en ponchonett du med????

8 kommentarer:

Anna sa...

Det var ju jag som hade tur! Snabb var du och fel hittade du som jag snabbt ändrade. Tack babe! Fin i den är du också.

Stickfantomen sa...

Joo visst blir man sugen. C'est une belle ponchonette! Har inte haft rast och ro att gaffelvirka sedan Grötö-work-shopen förra året men det ger sig allt.

ANNEPÅLANDET sa...

Jovisst! Har til og med sånt garn i kurven, og nylig kom min gaffelvirke-sak i posten (her i Norge kalles det gimping) - så her er det bare å sette i gang!

PetraO sa...

Jippi! Den är supersnygg och jag ska alldeles snart sätta stickorna i en egen!

Janette Millbom sa...

tjusigt tjusigt!!

Textil stil sa...

Jaaa jag blir sugen.Den är så tjusig, perfekt till vårkappan!

SF sa...

Skitsnygg!!!

miastick sa...

Den är jättefin! Och vad kul att ta upp gaffelvirkningen igen, jag blir grymt taggad när jag ser ponchonetten. Men jag får nog vänta tills jag kan inhandla lite schysst garn. Heavens hand äger ju. Och mosstickning. Och Du såklart min lilla knittersill.