måndag 11 oktober 2010

Böcker

Jag fyllde nyssens år och då fick jag så finfina böcker.

Vännen E hade ingen aning om hur rätt hon var när hon tokfyndade boken: Nytt mode att sticka och virka. Den boken har jag verkligen velat ha. Jag vill sticka allt i den. Såå snygga 60-talsbilder:Jag fick även boken om tvåändstickat. Jag är nyfiken på hur man gör denna svåra men ack så vackra stickkonst. Boken välkommen till Virkligheten vann jag när Virkverket hade utlottning för ett tag sedan.
*************************************************

Slutligen:
Tusen Tack, för alla snälla rara hejarop och komplimanger för min damjacka. De värmer lika mkt som jackan själv, TACK!

8 kommentarer:

miastick sa...

Vilka fantastiska böcker. Och: jag vill också tvåändssticka! Kanske en specialkurs för knit club de luxe skulle beställas...

ylva sa...

Du kommer att älska tvåändsstickat! Har lånat den gamla många gånger på sjukhusets ( läs jobbets ) bibliotek men nu har jag en egen! Så fina gamla bilder i den . På tal om gamla bilder så var ju inte de andra böckerna fy skam heller gillar byxdressen :-)

Maria sa...

Den nya tvåändsboken ska vara riktigt bra.. Har precis börjat en kurs - det är pilligt men kul!!

Knitarina sa...

Oj, hjälp, har den nya tvåändsboken kommit ut utan att jag märkt det?! Efter snabbkoll på en nätbutik verkar den ha kommit för en månad sedan. Huvva, hur har jag missat det? Har jag tappat nördstinget..?
Har du sett den gamla boken av Dandanell och kan jämföra hur mycket nytt det är? Håller tummarna för en massa nya bilder och idéer.
Önskar dig lycka till med tvåändsstickningen!

Skaparstigen sa...

Åh, jag har också "Nytt mode att sticka och virka". Det är helt fantastiska bilder och modeller, men jag är för feg för att testa nån tror jag.

Gittan sa...

Fina böcker,man kan hitta mycket kul i gamla böcker.

Janette Millbom sa...

:-O Har jag missat din födelsedag?? Flååt!
GRATTIS SNYGGING! Och vilka fina böcker!! Woohoo!
/ajnette

favorita67 sa...

Hej. Min väninna har sökt beskrivningen på klänningen på första sidan. Du har ingen lust att kopiera den åt mig? MVH: Rita Johansson