söndag 13 december 2009

Ojojojoj

Jag har tagit mig vatten över huvudet, stött på patrull, fastnat med skägget i brevlådan, insett fakta och behöver verkligen tänka om.


Min idé i discostickningen, att sticka en 80tals-klänning i egentillverkat effektgarn = klippa remsor av trikåtyg. Jag har nu insett att det kommer INTE bli bra.


Det kommer bli en för tung klänning. Bara att klippa ca 6m var svårt och tidskrävande.

Sen att mitt hem skulle fyllas med smått smått bös(se ovan) från klippningen var spiken i kistan. Jag måste tänka om nu.
Så tankesmedja pågår hos sillen.
Så här tycker jag det är ofta, man har en idé och tror på den starkt...testar och det blir inte alls om man tänkt...å ibland blir det bättre än man kunde ana. Men nu ska jag inte klaga mer. Jag försöker digga utmaningen att behöva tänka om å jag återkommer med ny idé.
Snart ska jag dra en vinnare i utlottningen!

3 kommentarer:

Sme sa...

Det med att klippa strimlor att arbeta med tar tid... Jag har vävt en del trasmattor och varje gång har jag blivit så överraskat. Det är tungt och mycket tidskrävande innan man kan komma igång med det "riktiga" arbetet! Att klippa trasor är ett arbete som går lättast om många tillsammans sitter och mysar, pratar och klippar. Lycka till med nytänkandet:-)

PetraO sa...

Jag tror att jag vet ganska så precis exakt ad du menar! Kram

Christina plommonfärgad udda molly kappa sa...

jättetråkigt,för det hade säkert blivit en fin klänning.lycka till!