onsdag 25 november 2009

Tack för alla åsikter!

Tack alla ni som har lämnat kommentarer om den "stickande mannen". Mycket roligt att läsa vad ni tänker om bilden.
Vad tycker då jag?

Mannen är omslag på Järbo-garners produktkatalog.
Jag tänker mig Järbos spånmöte inför den nya katalogen typ så här:
Alltså vi måste göra nåt nytt och utmana denna mkt kvinnodominerande hobby...ja vi tar en bild på en man...ja med muskler...lite sexigt...ja vi tar nåt riktigt manlig... en gatuarbetare...ja, så kan han sitta på en grushög och sticka på sin lunchrast...JAA!...hårt möter mjukt liksom... det blir ju toppen... Å vet ni vad vi kan gör mer? Nej! Jo vi tar med trafikskylten varning för vägarbete och på den skriver vi: HANDARBETE PÅGÅR!...JA det är ju genialiskt! Vi gör en egen zoon för Stickmannen oxå för att tydligt visa att han vill ha sin egen stund(markerar en ruta i plastband åt honom), perfekt.
Men har vi nån som kan ställa upp? Ja jag kan ringa min kompis Janne(yes nu är jag födomsfull), Ja ring honom... en stund senare... Ja han kunde med ett krav att han ville ha solbrillor på sig för att inte bli för igenkänd... å så fortsätter mötet...

Jag har svårt för när man inte gör något fullt ut tex. detta "man stickar"tema forsätter inte i resten av katalogen. Varför inte ta och göra om varning för vägarbeteskylten så att det är nån som stickar på den. Sen behöver det vara med trovärdigt, det finns ingen som tar på sig sin socka och börja sticka på en grushög... han borde vara hyfsat finsandig på fingrarna och då kan man inte sticka. Dessutom kan han inte sticka... det sticker fram en sticka mellan pek och långfinger på höger hand, varför då?

Här kan ni se en ny härlig bild som Emelie bidrar med.

Nä men nu ska jag nog ta mig ut och idka lite grushögsstickning...i regnet ...

2 kommentarer:

Annepålandet sa...

Ja men jeg syns jo garnkatalogen var ganske fin da - i forhold til hva jeg er vant til å se...
Men - mannen på bjørneskinnet kan i hvert fall ikke strikke! Han prøver jo ikke en gang.
Fint forslag fra Emilie, om en kalender med strikkende menn. Den kjøper jeg.
Ha en fin dag!

Anonym sa...

När jag var barn var det en tjej i min klass vars pappa stickade...rökte pipa... och tittade på porrfilm!
Jag kommer i håg det än idag, det var mycket märkligt när man var där... Jag som tyckt om att sticka sen jag var liten var imponerad av att ha en så häftig pappa - Men äcklades av både pipröken och porrfilmen!