måndag 13 juli 2009

Färdigt FluffEn virkad skir sjal med kärleksknutar ska jag ge som sommarpresent till min vän som just nu har gått igång på en känd tvkock som gillar pastellfärger på sina bunkar och porslin(say no more). Jag tyckte att en fluffig ljusrosa sjal var precis vad hon behövde, när hon ska baka sina chokladmuffins. Hoppas hon tycker det själv nu...
Den är virkad efter detta mönster. Jag började med ett mönster från Järbo och fattade ingenting! Men sen fick jag hjälp av Petra som sa att mönstret var helt kokkobello- Tack Petra!
virknål: 3.5
Garn: BC garn-kidsilk
Mönster: Garnstudio
Detta var ett riktigt roligt virkprojekt!
ps. Den ljusturkosa karamellskålen är gårdagens loppisfynd ds.

9 kommentarer:

Maria sa...

Oj, så fin! Jag fick för mig att jag skulle göra en sjal med kärleksknutar, men tyckte då att Järbomönstret verkade väl komplicerat. En sån här sjal vill jag också virka! Kanonfin!

Pillan sa...

Den blev kjempefin. Jeg har prøvd dette sjal jeg og. Jeg kan ikke hekkle og da mener jeg virkelig att jeg ikke kan. Men med beskrivningen som Felisi har på sin bloggside (med fine bilder og allt) så var det ikke noen problemer. Sjalet er raskt og lage å fint å gi bort i gave. Nå har jeg fått 3 stk på bestilling og. Skal se om jeg ikke får tid og hekkle et til meg selv i sommer.
Jeg er innom titt som tett på siden din, fin blogg du har.
Ha en fotsatt fin uke!

Anna sa...

Så fin å snygga bilder! Flera i en dessutom, tänk så du kan!
Snart tajm för pumpen, tomt utan dig babe.

metamorphosis sa...

Fiiiin och fluffig! (blir lite sugen på sockervadd när jag tittar på den...)

PetraO sa...

Helt fantastiskt ljuvlig blev den! Och skålen... sånt gör att jag längtar efter sommarloppisar (då jag nu sitter isolerad på sommarön!)

Clara som stickar sa...

Åh vad fin! Jag vet nog vilken kock du menar... jag har också känt en större längtan än vanligt efter pastell efter att ha kollat på hennes program :)

miastick sa...

Å vilken underbar sjal, Cilla, och vilka fina bilder! Tack också för info om mönstret, jag har gjort samma resa som du men den tog slut nästan samtidigt som den började bland mönstren. Kanske ska man fortsätta.
Vilken tv-kock är det? Leila?

Karin sa...

Habba habba zutt zutt. Hebba hobba zatt zatt ah nam nam (= my feelings when looking at the Fluff and the pictures).
Göteborrg and the Pump is not the same without you.
I am writing in English as you are in Blekinge.

Marias garnhändelser sa...

Det rosa fluffet blev superfint! Precis som vi trodde! Även randiga tröjan och Aeolian blev superbra. Härligt med så lyckade projekt.