lördag 14 februari 2009

En Valentinpresent ...


... idag har jag gett en present som jag gjort till en mycket fin & härlig vän. Vi var på HDKs julmarknad före jul och då blev hon mkt förtjust i ett sånt här halsband, fast då var det svart/vitt. Helt enkelt är detta halsband tokrippat. Till designern av detta halsband vill jag bara säga att jag tycker din idé är mycket fin och att jag inte kommer göra fler eller starta någon som helst försäljning utav detta halsband.
Från en sticknörd till just dig...Happy Valentin!
ps.Tusen tack för alla fina kommentarer för min sjal. Jag ser fram emot att få se fler här i bloggvärlden inom snar framtid... Swallowtailsjalen är den lättaste spetssjal jag stickat.

5 kommentarer:

Anna sa...

Så otroligt fint det blev! Får man se bild på? Nyfiken.

miastick sa...

Å vad grymt! Hurra för dig som ger så fina presenter till dina vänner!

ylva sa...

Ja det var en kul design, men jag måste också kommentera din fina vintersjal ! och hur snabbt det verkar gå....man tittar in några dagar senare och vips så är sjalen blockad och klar :-)

Den lyckliga kompisen! sa...

Jag är den lyckliga kompisen! Tack, tack och tack!

Paulina sa...

det blev riktigt snyggt ju. :) men som smyckestillverkare kan jag lugna dig med att det inte finns någon copyright på den stilen och att det är ganska vanligt att man gör så. :) Har sett det i ganska många butiker och det finns med i två av de böcker med smyckestekniker som jag har. :)