tisdag 6 januari 2009

Två julklappsbaskrar- Rose Red

Det finns två glada mottagare av varsin RoseRedbasker. I jul har jag verkligen upplevt hur kul det är att ge bort stickade alster,särskilt när personerna blir jätteglada.
Petra har nominerat mössan till den bästa alla kategorier. Jag är benägen att hålla med. Jag har stickat baskrarna i garn f 100purewool 3-ply worsted med KnitPro nr 4 med kort vajer och korta stickor - TROTS att jag vet att det är det är Magic looop som gäller nu...
Men what the häck! Det blev en underbar sticknjutning, garn-stickor-mönster hörde ihop. Det blir så fantastiskt fina flätor av det garnet. Ena baskern fick ett runt virkat märke(varvpeppare typ) i nederkanten.


Näämeen ä de ente gröööna Älvsbårrgsbron som skömtar i bakgrunden. Ja de e la för heerligt ii GöööötebÅÅrg!!!!!

8 kommentarer:

PetraO sa...

Den baskern är man ju grymt sugen på att göra men jag är väldigt besviken på att du inte använde dig av magic loop (jag kanske skvallrar någon dag...)Kram

Anna sa...

Jädrans så snygga, it's maaaaaagic bay! Fick ännu en anledning att färga över mitt grisrosa garn till en mer klädsam nyans. Verkligen perfekt kombination av garn och mönster! Ska genast gå och skriva ut mönstret som ligger oanvänt bland mina dokument i datorn.Du är min magic-woohodelihoo-loop-inspiration!

Lilla-Anna sa...

Hej, wow vilken läcker basker, vart hittar man mönstret?

/Anna

Helena sa...

MODIGA dig som vågar trotsa den rådande normen:). Visst var de otroligt kuliga att sticka ihop! Och snyggt blir det ju oxå!
Kram

husmodern sa...

oj vad fin. ojojoj. genigeniii.
en sån vill jag göra den dagen jag får sportlov. Har du förlängt den lite eller ser den bara annorlunda ut än originalet?

Linda sa...

Åhh vad fina. Du gör så himlans mycket fint!!

med nål och tråd sa...

Den ser ju ut som en svamp. Måste betyda att den sitter fin och tajt runt öronen på vintern. Bästa mössan alla kategorier låter lockande.

Karin sa...

Så nedrans fin!!