onsdag 21 maj 2008

Träff i det gröna gav meeeersmak

Vi var några stickfreaks som träffades igår i Botaniska.(Mia, Helena & Anna-Lena). För mig gav det mycket mycket mersmak! Nu vill jag sticka så många saker att jag blir helt yr när jag tänker på det. Men härligt också!

Min sjalstickning hade äran att få byta till lyxstickor i några varv(syns på bilden). Det gav mkt mersmak-vill ha sådana stickor.
Har lite problem med sjalen just nu. Insåg igår när jag skulle maska av att jag hade läst fel i mönstret. Vilket innebar att jag inte kunde maska av där utan jag är tvungen att sticka 10 varv till alternativt dra upp likvärdigt. Garnet kommer inte räcka till 10 varv. Ska jag försöka leta upp nåt likvärdigt ärtgrönt alpaca eller dra upp och få en liten sjal?(jag gillar större sjalar) Det är frågan.
Igår fick jag min betällning f Petra. Denna ljuvliga lilla kanna.

Den är bara sååå fin- jag älskar den.(Petra jag tror den kommer känna sig lite ensam snart;)) Sen fick jag även toppenfina kryddstickor. Jag är så glad för alltihop-
Att träffas och att få keramik!

3 kommentarer:

Mia sa...

Är du alltså klar med sjalen? Jag är oerhört imponerad av din snabbhet. Och nit.
Jag hoppas kunna svara på ditt mail, egentligen borde du skicka det till din kollega istället eftersom jag alltid kan.
Men jag ska kolla.
Kram!

Helena sa...

Du lever verkligen upp till ditt rykte- super snabba Cilla! Jag hade nog inte blandat in alpacka i ditt ljuvliga NY garn. Tack för igår, det var precis den vitamintablettt som jag behövde:)
Kram

petra.m sa...

Hejsan!!
Åh, vad glad jag blir att du blev nöjd med sakerna:) Vad härligt ni haft det, hade gärna varit med!! Fast jag ska till Tollered om bara tre vackor, det ska bli så roligt:) Jättefina Perditas ovan!
Ha det så bra Petra