måndag 31 mars 2008

...å växer...


Nu när jag har stickat en rapport(Blossom chart x8) många gånger och varje varv tar längre och längre tid...det är då jag börjar fundera på att börja på en socka eller en pulsvärmare... men NEJ! Jag har bestämt mig för att jag inte får börja på något annat.

Jag tycker verkligen om att se när ett mönster växer fram. Det triggar mig till att sticka fler varv. Sjalen kräver sin tid och uppmärksamhet. Att titta på tv kan lätt leda till en felstickning. Är man bara uppmärksam på att man stickar maskorna där de ska vara (förhållande till föregående varv) går det bra. Det är lätt att se på mönstret om det blir fel. Det gillar jag.
Jag har nu lagt upp länkar på de som vill vara med på KALen. Jag har inte stoppat in er Petra och Helena för att ni inte ska känna nån press. Säg bara till om ni vill att jag ska länka er. Om jag missat nån säg till.
Vissa har börjat och vissa är nog färdiga nu och andra behöver först sticka undan lite andra projekt eller välja garn.

4 kommentarer:

Ulrica sa...

MEN vad snabb du är! Hur ska jag hinna ...vojne vojne... Hm nu vart jag sugen på det svarta... ska gräva upp nystanet. Satt på Tvärbanan hem och studerade mönstret.

Sillen stickar sa...

Ulrica- Jag är inte så snabb. Jag har stickat i många timmar. Det är knepet.
Cilla

Medea sa...

Ååh vad fin den är! Jag borde sätta igång men det får vänta lite till...
Vet inte om jag kan använda garn jag har eller om jag ska köpa. *funderar*

Dödergök sa...

Nu du Cilla är jag igång ser du! Idag har jag nämligen ingen feber så jag tyckte att det var dags att läsa lite diagram. KUL är min spontana reaktion, men jag har bara gjort Set-up chart än så länge så det syns inte så mycket.