onsdag 19 mars 2008

Handledsvärmare med muscher


Jag stickade lite förra veckan och då fick jag till den här handledsvärmaren. Den andra håller i kameran. Jag ska fixa en bild på båda samtidigt inom kort. "Handledsvärmare med muscher" mönster f Stikk(medvetet felstavat eftersom jag tycker det är det rätta namnet på den affären;)) i garnet tvinni stickor nr 4. Det var mycket roligt att sticka bollarna/muscherna. Man stickar bollarna i början av varvet på ena värmaren respektive slutet på den andra. Vilket innebär att man syr ihop den där bollarna är, skarven kommer ibland bollarna å då syns den inte(skarven alltså(å då menar jag inte fågeln)utan sömmen!).

7 kommentarer:

Mia sa...

Vad vackra, ser ut som gammaldags handskar med klädda knappar typ.
Jag tar åt mig av ditt råd och gör nog så att jag sparar det färdigstickade tills jag kommit en bit på den andra tröjan. Blir det inte bra kan jag ju repa upp det och fortsätta på koftan istället. Smart va? Men jag tror det blir alldeles jättebra med tunikan.

Tvärslå sa...

Jättefina.

husmodern sa...

haha
gillade fågelskämtet
drömmer om stickor och virknålar men allt jag förmår är att läsa din och mias och dödergöks bloggar...

teresa sa...

Coola! Muscher är så himla fint.

Helena sa...

Vad kul de var!
Har du oxå fått mindre bra bemötande i en "viss" affär?
Glad Påsk och hoppas att lunginflamationen är bättre. Vi ses ju snart på riktigt. (har lovat Mia att vi ska ta väl hand om dig på kvällen). Vilken härligt lång shoppinglista vi fick till!

PetraO sa...

Vilka fina värmare, de kan ju verkligen behövas i Gbg idag...

Anna sa...

snygga som tusan och jag är med och tar hand om dig. Det ska bli kul att ses!