tisdag 8 januari 2008

Oj oj oj!!! Efterlysning!

Har precis fått reda på att jag valde ett så fruktansvärt gammalt bonnigt garn till mina monkeyssar så att det har gått å självdött-UTGÅTT i sortimentet. Så nu undrar jag om det finns nån stickerska där ute som ligger och ruvar på ett nystan Camelia superwash i cerise färgnr:24 (parti 5232 är inte viktigt).Jag vill gärna köpa det av dig. Eller är det nån som vet vad det finns för likvärdigt garn?

2 kommentarer:

garntrasslet sa...

Jag ska leta lite, jag tror att jag köpte ett grönt, ett rosa och ett gult nystan Camelia för sju år sedan, men att jag aldrig använde det rosa. Fast det betyder inte helt säkert att det finns kvar, det kan ha skänkts till sonens garnpyssel....Annars _ser_ det ut som om Drops Alpacka finns i nästan samma nyans (jag är rätt svag för cerise, så mina monkeysar stickas i det garnet), det är ju samma producent så kanske använder de samma nyans? Det är inte helt olikt i grovlek, i vart fall.

garntrasslet sa...

Nu har jag kollat. Tyvärr hittar jag inget rosa garn, så jag måtte ha använt det till något, eller så har jag blandat ihop det i huvudet med ett lila-rosa nystan som jag också hade hemma...