lördag 19 januari 2008

Äntligen färdiga Monkeys!Nu är även mina sockor klara.Jag har stickat in pärlor i varv 1 och varv 4 på vissa ställen.Jag har lärt mig en del på detta projekt. Tex kolla alltid i beskrivningen hur mkt garn du behöver(kolla inte på dina tjocka nystan hemma). Men tack vare en snäll fe så löste sig min garnkris.
Har lärt mig att sy ihop en tå och fler engelska stickord. Nåt jag verkligen gillade var resårstickningen i början av sockan. Det blir så mkt snyggare om man tar den räta maskan i den bakre maskbågen. Nu ser jag fram emot nästa sockor...

9 kommentarer:

PetraO sa...

Helt underbara, och den gula kanten och pärlorna gör det hela alldeles extra fint!
/ Petra

Mia sa...

Otroligt snygga! Hurra för dig fröken Sill!

Annas garndrömmar sa...

Ojoj vad härliga de blev i den färgen!! Och kul med pärlorna, förstås, det var extra piffigt då!

Ming Ching sa...

Sockor värda en rikig prinsessa!

eva i halmstad sa...

Så sött de blev med pärlorna, och kanten är fin, har kommit fram till att Monkey är bäst i enfärgatgarn, då syns mönstret.
Ha de gott på dej,
Eva.

Catarina sa...

Vilken kul idé...med pärlorna...det blev effekt-fullt. Det ska jag testa nån gång i nåt projekt.

Anonym sa...

åh vikkken fin lampa i bakgrunden. Min har barnen pajat så jag ska göra en ny i bomullsgarn denna gången. Är du sugen på att göra en till i anna färg så kom ut.

Medea sa...

Ååh vad fint med pärlorna och den härliga färgen. Jag ser också fram mot nästa sockmönster i Sockklubben även om jag inte är klar med mina Monkeys ännu!

Ulricha/Garntrollet sa...

Åhh, vad fina. Supersnyggt med pärlor :-) Jag gillar också resår med vridna räta, för jag stickar så löst att resåren ser ut som s**t annars :-)